OPISKELIJAT OPISKELIJAKUNTA TUTORIT  


Ykköset lukuvuonna 2017 - 2018

 

Kakkoset lukuvuonna 2017 - 2018

 

Kolmoset eli ABIT lukuvuonna 2017 - 2018

 

OPISKELIJAKUNTA

Kaikki lukiolaiset kuuluvat opiskelijakuntaan. Opiskelijakunta valitsee keskuudestaan hallituksen. Jokainen lukiomme vuosiluokka saa omat edustajansa opiskelijakunnan hallitukseen. Lukion opiskelijakunnan hallituksen tehtävänä on edustaa kaikkia lukion opiskelijoita, ajaa opiskelijoiden oikeuksia, huolehtia omalta osaltaan lukion yhteishengestä. Opiskelijakunnan hallituksen kautta ideat, ajatukset ja parannusehdotukset kulkevat opiskelijoilta eteenpäin opettajien ja rehtorin kuultavaksi. Toisaalta opiskelijakunnan hallitukselta rehtori ja opettajat kysyvät aina opiskelijoiden mielipidettä lukion kuvioihin liittyen.

Meillä opiskelijakunnan hallitus on perinteisesti huolehtinut: syksyisestä ja keväisestä peuhapäivästä, muista mahdollisista teemapäivistä, joulujuhlasta, kolumbialaisen kummilapsen muistamisesta ja taksvärkkipäivän kohteen valitsemisesta. Jokainen hallitus suunnittelee aina vuodeksi omaa toimintaansa.

Tutustu opiskelijakuntaan tarkemmin tykkäämällä Facebook-sivuistamme:
https://www.facebook.com/pages/Kosken-lukion-oppilaskunta/115501158476305?fref=ts

Käytettyjä lukiokirjoja, vanhojen tanssipukuja yms. voit ostaa ja myydä omalla Facebook-kirppiksellämme:
https://www.facebook.com/KoskenLukionKirppis?fref=nf

 

TUTORIT

SINUA VARTEN! KYSY ROHKEASTI!

Tutor on luotettava ystävä, jolle opiskelija voi kertoa mahdollisesti eteen tulevista opiskeluun liittyvistä ongelmista. Päätehtävä on ohjata uusia opiskelijoita sopeutumaan uuteen oppimisympäristöön. Tutor neuvoo ja auttaa aloittelevaa lukiolaista opiskeluun ja lukioelämään liittyvissä kysymyksissä. Ykköset saivat kaksi nimettyä tutoria, jotka huolehtivat sinusta. Sinä saat tietysti ottaa yhteyttä keneen haluat ;)

Odotamme yhteydenottoasi!